Zeg eens eerlijk, hoeveel tijd ben je kwijt aan het rooster? Tijd die je eigenlijk liever wilt besteden aan dat waar je goed in bent, het verlenen van zorg. Hoe vaak gaan de gesprekken hierover op de werkvloer? Het rooster raakt eigenlijk alles. Het gaat over het verlenen van adequate zorg, rust, geld, balans werk/privé, samenwerken, elkaar kunnen aanspreken etc. Wanneer het rooster op orde is dat heel fijn. Je bent dan in staat de zorg te verlenen die je voor ogen hebt en je weet samen met je team waar je aan toe bent. Vooruit plannen en het goed organiseren van interne flex zijn hierbij twee belangrijke voorwaarden. Als je immers weet wanneer je planbare verstoringen zich gaan voordoen, je ruimte houdt voor de niet planbare verstoringen en je dit met goed gekwalificeerde interne flex kunt oplossen krijgt de cliënt de zorg die hij nodig heeft en creëer jij met jouw team de voorwaarden om lekker te kunnen werken. Hoe fijn is dat? Wil je weten wat ik voor jou en jouw team zou kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op.